İLAN DETAY

Geri

Pazaryerleri Koordinasyon Sorumlusu

 
BSH Turkey
İstanbul(Asya)

20.02.2023

 

Sorumlulukların

Kariyerinde farklılığın zamanının geldiğini mi düşünüyorsun? O halde doğru yerdesin. Heyecan verici, uluslararası bir ortamda çalışabileceğin ve şirketin başarısına kişisel olarak katkıda bulunabileceğin bir ortam seni bekliyor. Ana sorumlulukları aşağıdaki gibi olacak şekilde Ümraniye' de değerlendirilmek üzere Pazaryerleri Koordinasyon Sorumlusu arıyoruz;

/ BSH-Pazaryerleri arasındaki bilgi (Yetkili satıcı, ürün bilgisi, vb.)  koordinasyonunun sağlanması. Paylaşımlarının yapılması , paylaşım düzeninin kurulması.

/ İş ortakları ile yapılan sözleşme çerçevesinde, pazaryerlerindeki mağazalarının kurumsal kimlik, ürün, tüketici yolculuğu kriterleri açısından kontrol edilmesi, iş ortaklarına gerekli geri bildirimlerin yapılması.

/ BİP ve DİVA sistemlerindeki çözümlerin geliştirilmesi ve iş ortaklarının pazaryeri satış süreçleri ile ilgili gerekli raporlama düzeninin oluşturulması ve raporlanması 

/ Pazaryerlerinde bayi satış sürecinin gerekli departmanlar ( Örn. Satış , Pazarlama, Tüketici Yolculuğu vb.) ile koordinasyonu  , tüm iletişimin yönetilmesi.

/ İş ortaklarının kendi online sitelerindeki süreçlerin yönetimi

Profilin

/ Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
/ Tercihen satış destek veya müşteri hizmetleri konusunda deneyimli
/ MS Office uygulamalarına hakim
/ Etkin sözlü ve yazılı iletişim becerisine sahip
/ Takım çalışmasına yatkın ve müşteri odaklı

Yan Hakların

/ Esnek çalışma saatleri ve yurtiçi ve yurtdışında kariyer gelişim fırsatları

/ Kişisel gelişim programları

/ Modern sağlık hizmetleri