İLAN DETAY

Geri

Hekim

 
Medicana Sağlık Grubu
Ankara,Bursa,İstanbul(Asya),İstanbul(Avr.),Konya,Samsun,Sivas,İzmir

14.01.2022

 

Türkiye’de özel hastaneciliğin öncülerinden Medicana Sağlık Grubu, 30 yılı aşan sağlık deneyimi ile yatırımlarını ve geleceğin sağlık hizmeti standartlarını belirleme yolunda ilerleyişini sürdürüyor

Medicana Sağlık Grubu’nun başarısını, Türkiye’deki yeni yatırımları İzmir, Ataşehir ve Zincirlikuyu hastaneleri ile güçlendirirken yakın coğrafyadaki diğer ülkelere de taşıma vizyonuyla hareket ediyor.


Dünyanın sayılı özel sağlık yatırımları arasında gösterilen, 14 hastaneden ve 8500'ü aşan profesyonel çalışandan oluşan Medicana Sağlık Grubu, Türkiye genelinde, İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa olmak üzere 7 ilde 14 hastane ile her branşta 7 gün 24 saat kalite standartlarında hastalarına sağlık hizmeti sunmaktadır.


Pek çok alanda geleceğin sağlık hizmet standardını belirleyen Medicana Sağlık Grubu’na katılmak istiyorsanız güncel özgeçmişinizle ilanımıza başvurabilirsiniz.

Başvurunuzu yaparken ilandaki sorularımızı mutlaka yanıtlamanızı rica ediyoruz.

*Bu iş ilanı, Medicana Sağlık Grubu'na bağlı (Ankara, Ataşehir, Avcılar, Bahçelievler, Beylikdüzü, Bursa, Çamlıca, İzmir, Kadıköy, Konya, Samsun ve Sivas) tüm hastanelerimiz için bir HEKİM ilanıdır. Uygun pozisyon oluşması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.

** Kariyer.net üzerinden yaptığınız bu başvurunuz, değerlendirme için yeterli olup, ayrıca e-posta göndermeniz veya hastanelerde iş başvuru formu doldurmanız gerekmemektedir. 

Medicana Sağlık Grubu'na göstermiş olduğunuz ilgi ve bizimle çalışma isteğiniz için teşekkür ederiz.