İLAN DETAY

Geri

Front-End/Angular Developer

 
Migros Ticaret A.Ş.
İstanbul(Asya)

15.06.2020

 

Hayat bir alışveriş bizim için, mutluluk alıp mutluluk verdiğimiz... Raflarımız ödül ve başarılarla dolu…

16 yıldır üst üste “Türkiye’nin En Beğenilen Perakende Şirketi” seçilmek, Türkiye’nin ilk sadakat programını yaratmak, Türk perakende müşterisini kasiyersiz kasa ile tanıştırmak, Perakende sektöründe ilk AR-GE merkezini kurmak başarılarımızdan sadece birkaç tanesi.

Migros’lular olarak biz,

Perakendenin geçmişine ve geleceğine çok meraklıyız! Her Migroslu’nun kendi kariyer hikayesini yaratmasına heyecan duyarız! İşte bu yüzden biliyoruz ki senin de Geleceğin Migros’ta!.. Haydi, kendi başarı ve kariyer hikayelerini Migros’ta şekillendirmenin tam zamanı!

Modern yazılım geliştirme teknikleri ve farklı mühendislik disiplinlerinin işbirliği ile geleceğin alışveriş deneyimini ve çalışma ortamını tasarlamak için altyapılar oluşturmak üzere ekibimizi büyütüyoruz. “Migros Next” adını verdiğimiz bu yenilikçi, teknolojik dönüşüm sürecine katılmak istersen başvurularını bekliyoruz.·

NİTELİKLER

Tercihen üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun,·

Yeni teknolojileri takip eden ve bu teknolojileri içinde bulunduğu geliştirme ortamına uygulayabilen,·

Süreç yönetimi yapabilecek,·

Agile/Scrum metodolojileri hakkında bilgi sahibi olan,·

En az 3 yıllık ilgili alanda deneyime sahip,

Angular Framework (v6 ve üzeri), NGRX State Management, Typescript ile uygulama geliştirebilecek,·

Tercihen RXJS ile çalışmış,·

Tercihen Material Design prensiplerine hakim.

İŞ TANIMI

Genel Müdürlüğümüz, Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Direktörlüğü ‘ne bağlı “Migros Next” ekibimizde görevlendirilmek üzere, temel kullanıcı deneyimi prensipleri düşünülerek tasarlanan ve kusursuz çalışan statik kod (HTML, CSS, Javascript) haline getirilmiş sayfaların "Back-End" sistemleri ile entegre olması ve tüm tarayıcılarda çalışacak uygulama haline getirilmesinden sorumlu olacaktır.