İLAN DETAY

Geri

Varlık Değerlendirme Operasyon Yetkili Yardımcısı

 
Gelecek Varlık Yönetimi A.Ş.
İstanbul(Avr.)

29.08.2022

 

GELECEK VARLIK YÖNETİM; ulusal ve uluslararası piyasalarda başarıyla faaliyet gösteren; faaliyet gösterdiği finans ve finans dışı sektörlerde saygın konumu ve yüksek bilinirliği ile öne çıkan Fiba Holding'in bir iştirakidir. 2005 yılından bu yana sektöründe lider ve öncü pozisyonuyla hizmet veren firmamız; banka ve finansal kuruluşlardan tahsili gecikmiş alacakları devralarak, etkin ve başarılı bir tahsilat faaliyeti ile piyasa payını arttırmakta, yaratılan bilgi birikimi ve geliştirilen sistemleri kullanarak borçlularına yüksek standartlarda hizmet vermektedir.

GELECEK VARLIK YÖNETİM; ekonomiye ve istihdama katkısı, sürekli büyüyen ve gelişen yapısı ile finans piyasalarında önemli bir yere sahiptir.

Kuruluşundan bu yana Sektör Lideri olan şirketimizin Varlık Değerlendirme ekibinde, görevlendirilmek üzere   "Varlık Değerlendirme Operasyon Yetkili Yardımcısı" pozisyonu için takım arkadaşları aranmaktadır.

Aranılan Kriterler:

·         Üniversitelerin en az ön lisans bölümlerinden mezun olmak

·         Tercihen bankacılık sektöründe veya kurumsal bir yapıda operasyon bölümlerinde en az 1 yıllık iş tecrübesi edinmiş olmak,

·         MS Office programlarına hakim,

·         Analiz ve raporlama becerisi olan,

·         Planlama ve organizasyon yetkinliğine sahip,

·         Ekip çalışmasına yatkın,

·         Sözlü ve yazılım iletişim becerisi gelişmiş,

·         Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,

·         Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak.


İŞ TANIMI 

·         Şirkete ilişkin gayrimenkullerin, Web Tapu ile ilgili yapılacak işlemlerinin takibi ve sistem kaydının gerçekleştirilmesi.